Zoekmachine optimalisatie / SEO

voor jouw bedrijf

Jij kunt stoppen met betaalde advertenties!

Trek warme leads aan met SEO

Je krijgt wéér een rekening van de advertenties op Facebook, Instagram of misschien wel Google. Je pompt een hoop geld in krijgen van nieuwe leads via de ads maar zodra je de kraan dichtdraait: geen nieuwe leads meer. Echt enorm balen!

Maar dat kan anders. Door jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines kun jij nog warme leads halen uit een blogpost van 2 jaar geleden. Dat klinkt een stuk beter hè? SEO is een enorm duurzame manier om aan warme leads te komen. Door een SEO proof website met informatie waar jouw ideale klant écht naar op zoek is, krijg jij constant warme leads en zelfs klanten via Google.

Advertenties = Niet duurzaam + opdringerig

SEO =  Duurzaam + Warme leads

Een blog die jij vandaag plaatst kan over bijvoorbeeld 2 jaar nog zorgen voor nieuwe bezoekers. En omdat er iedere keer weer nieuwe (goed geoptimaliseerde) blogs bijkomen op jouw website vergroot jij de kansen om gevonden te worden enorm! Organisch verkeer is gratis wat natuurlijk een enorm pluspunt is tegenover de dure advertenties. Zorg dat de basis goed is geoptimaliseerd en voorzie jouw ideale klant daarna telkens van waardevolle content, dan zal je zien dat ook jouw website bovenaan in de zoekresultaten staat!

Content

Natuurlijk is jouw content het belangrijkste waar jouw bezoeker voor komt. De content kun je helemaal SEO proof maken zodat jij precies kunt geven wat jouw ideale klant nodig heeft.

Technische SEO​

We maken het Google zo makkelijk mogelijk om jouw website te beoordelen en te indexeren. Dit doen we in de taal die Google spreekt en daar komt een stukje techniek bij kijken.

Linkbuilding

Google kijkt ook naar hoe belangrijk jouw site is. Wordt er veel gelinkt naar jouw website? Dan denkt hij dat de website wel relevant zal zijn en plaatst jouw link dan sneller bovenaan.

Wat is het resultaat van een SEO pakket

Hoe is jouw zoekmachine optimalisatie verbeterd?

Ja, heel leuk allemaal natuurlijk. Maar wat betekent dit voor jou? Na de optimalisatie van dit pakket heb jij bijvoorbeeld*:

* Het aantal taken dat gedaan kan worden is o.a. afhankelijk van de grootte van de website.

Samengewerkt met...

een greep uit de samenwerking

Werkwijze

Hoe gaan we er dan voor zorgen dat je hoger komt in de zoekmachines?

Zoekwoorden onderzoek

Om gevonden te worden in de zoekmachines moet je zorgen dat jouw content aansluit bij wat de bezoeker zoekt. Dus wat typt ze in bij Google? Gebruikt ze vakjargon of juist Jip en Janneke taal? Waar wordt jouw website nu op gevonden? En hoe zit het met de concurrentie? Een goede SEO strategie heeft als basis een goed zoekwoorden onderzoek.

SEO Health Check

Hoe staat het nu met jouw website wat betreft de zoekmachine optimalisatie? Ik ga op meer dan 100 punten alles van jouw website bekijken zodat we een goede 0-meting hebben en weten waar aan gewerkt moet worden.

Concurrenten analyse

Je wil dat jouw website bovenaan staat en niet die van jouw concurrent (of con-collega zoals we het ook vaak noemen 😉 ). Waarom staan zij hoger dan dat jij nu doet? Welke woorden gebruiken ze en hoe zit de website technisch in elkaar? Ik ga het bekijken in een concurrenten analyse.

Technische SEO optimalisatie

De basis moet goed zijn, anders zakt alles zo weer in. Ik zorg ervoor dat jouw website technisch in orde is voor Google, zodat de robotjes zonder moeite door jouw website kunnen en alle belangrijke informatie kunnen indexeren.

Content optimaliseren

De content is waar de bezoeker voor komt dus die moet natuurlijk goed zijn. Ik ga de content aanpassen zodat het SEO proof is. Niet alleen de home- en salespagina's maar ook bijvoorbeeld de blog artikelen.

Off-page optimalisatie

Off-page optimalisatie heeft o.a. te maken met de linken die naar jouw website en pagina's gaan. Zo groeit jouw autoriteit voor Google (en dat vindt de zoekmachine erg belangrijk). Zijn het waardevolle linken? Zijn het er überhaupt genoeg? Ik ga kijken wat je nu hebt en wat we kunnen doen om het te verbeteren. Meer autoriteit = hoger in Google.
SEO Specialist - groeien in Google

Wat doe ik als SEO specialist?

SEO is geen quick-fix oplossing maar wel een extreem duurzame techniek. Door jouw website te optimaliseren en alles goed in te stellen zal je na +- 3 maanden resultaat gaan zien, als je weet wat je doet tenminste. Daar kan ik jou als SEO specialist mee helpen. Op basis van een uitgebreide SEO audit maak ik een nulmeting zodat we precies weten hoe je ervoor staat en waar jouw kansen liggen. Dan kan er stap voor stap geoptimaliseerd worden en je zal zien dat jouw positie in Google zal verbeteren. Met verschillende premium SEO tools pluis ik jouw website helemaal uit. Zo bekijk en optimaliseer ik de titels, meta beschrijvingen, HTML-tags, URL’s en nog veel meer. Aan de hand van een lijst met bijna 100 punten wordt alles wat met SEO te maken heeft grondig bekeken en aangepast.

Niet alleen op jouw website maar ook buiten jouw website worden verschillende dingen nagekeken, zoals backlinking, Google Analytics, Google Search Console, SPAM scores etc. De complete benadering van SEO zorgt voor dat jouw organische resultaten een heel stuk beter zullen worden, waardoor je meer warme leads krijgt. Want zeg nu eerlijk, het liefst wil je bovenaan in Google komen te staan. Toch?

Waarom is werken met mij als jouw SEO specialist een goed idee?

Natuurlijk kun je het ook zelf. Er zijn allerlei gratis tools online te vinden waarmee je al het een en ander kunt uitzoeken. Je krijgt vervolgens een lijst met resultaten maar hoe pas je die nu eigenlijk toe? Er staan termen zoals KD, CTR, rank en zoekvolume. Begint het je al te duizelen? Heel begrijpelijk want SEO is een ingewikkeld onderdeel van jouw bedrijf als je niet alle ins en outs kent. Een specialist weet wat ze doet waardoor jouw SEO strategie heel sterk wordt neergezet en uitgevoerd. Verder ben ik ook ‘your girl’ om deze redenen:

SEO pakket

3 maanden

Het SEO pakket duurt 3 maanden. Hierin ga ik de basis van jouw website stevig neerzetten voor een goede SEO strategie. Aan de hand van een uitgebreide SEO Health Check ga ik aan de slag met zowel de technische SEO als het optimaliseren van content. Hoeveel er gedaan kan worden is afhankelijk van de grootte en huidige SEO status van jouw website. 

Een greep uit de taken die gedaan kunnen worden:

Het tarief van het SEO pakket is (tijdelijk) 2400 euro excl. BTW.
Betalen in 3 termijnen van € 820,- is ook mogelijk.

Wil jij weten wat er mogelijk is voor jouw website? Neem dan vrijblijvend contact op zodat ik het voor jou ga bekijken.820