Word vindbaar met jouw

SEO Succes Plan

Jij bent een gedreven ondernemer

En je weet dat de echte omzetboost schuilt in SEO, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Denk je aan uitbesteden, maar diep vanbinnen wil je zelf de SEO-teugels in handen nemen en niet iedere maand bakken met geld aan Google Ads uitgeven? 

Stel je voor: jij, zelfverzekerd aan het roer van je SEO-strategie, trekt keer op keer moeiteloos nieuwe klanten aan. Met dit traject krijg je niet alleen de kennis, maar ook de persoonlijke begeleiding om je SEO-skills naar een hoger niveau te tillen. Weg met het gevoel van aanmodderen, welkom in de wereld waar jij SEO echt snapt en slim toepast! Als jij er klaar voor bent om niet alleen SEO te snappen maar het ook als een pro toe te passen, dan is dit traject jou op het lijf geschreven!

Na 3 maanden ben jij een echte SEO kenner!

Je weet niet alleen hoe het werkt, maar past het met gemak toe op je eigen website. Samen bouwen we aan een ijzersterke basis die ervoor zorgt dat jouw site niet alleen gevonden wordt, maar ook klanten aantrekt alsof het niets is. Bereid je voor op een stroom van nieuwe klanten en meer omzet!

Seo Specialist Expert In Zoekmachines

Wat heb je na het SEO Succes Plan traject?

Ja, heel leuk allemaal natuurlijk. Maar wat betekent dit voor jou? Na het traject:

Het SEO Succes Plan duurt 3 maanden en bestaat uit:

Online modules

In de online omgeving ga je aan de hand van video’s en uitleg tekst leren hoe SEO werkt, wat er allemaal onder SEO valt en hoe je het kan toepassen. Ook vind je hier SEO templates, checklists en nog meer.

SEO Health Check

We beginnen met een SEO nul-meting van jouw website. Zo weet je precies hoe het er nu voorstaat en waar je aan moet gaan werken. Deze Health Check voer ik

3 x Persoonlijke 1:1 sessies

Iedere maand hebben we een online sessie van 30 minuten waarin je vragen kunt stellen en waar ik met je mee kijk hoe we jouw SEO strategie nog beter kunnen maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar goede onderwerpen om over te bloggen of hoe je aan meer links naar jouw website toe kunt krijgen.

3 x Feedback op jouw pagina's

Je kunt 3 keer een pagina van je website inleveren voor persoonlijke feedback en optimalisatie tips.

Co-working sessies

Iedere maand kun je aanschuiven bij de online co-working sessie van 2 uur waarin je aan je SEO kunt werken en directe ondersteuning kunt vragen.

Gratis Premium SEO Plugin

Gebruik je WordPress? Dan krijg je een gratis premium SEO plugin die heel klein is (dat is weer fijn voor de snelheid van je website). Eigenlijk alleen geschikt voor experts maar dat ben jij straks!

Het SEO Succes Plan is WEL voor jou als:

Het SEO Succes Plan is NIET voor jou als:

Investering

Wil jij nu eindelijk écht gevonden worden in de zoekresultaten en dus meer klanten en omzet krijgen? Meld je dan aan voor het SEO Succes Plan waarbij ik je 3 maanden ga begeleiden en alles ga leren zodat jij moeiteloos jouw website SEO-proof maakt en houdt. Start vandaag nog met jouw SEO strategie!

850 euro excl. BTW
Feature #4

Betalen in termijnen is mogelijk