SEO Health Check

voor jouw website

Het beste voor jouw site: een SEO audit

Word jij al organisch gevonden in Google?

Je kunt SEO vergelijken met een auto. Hij kan er nog zo mooi uitzien en van alle gemakken zijn voorzien (een geweldige website met een prachtig aanbod) maar als de motor het niet doet (technische SEO), gaat de auto ook niet rijden. Als de wielen (backlinks) plat staan, zal je er niet mee kunnen rijden. Dit is dus heel belangrijk voor een sterke basis van jouw SEO strategie. Dat gaat dus veel verder dan alleen de juiste zoektermen.

Waarom een SEO scan?

Tijdens het maken van een SEO Health Check (ook wel bekend als een SEO audit) bekijk ik wat de huidige stand van zaken is wat betreft SEO. Ik maak een analyse van tientallen punten die belangrijk zijn voor SEO en verwerk dit in een rapport. Je hoeft zo niet ‘maar gewoon iets te doen en hopen op het beste’ maar je weet precies waar je kansen liggen. Waar ligt de ruimte om te verbeteren zodat jouw vindbaarheid en ranking zal stijgen en je dus beter gevonden zal worden in de zoekmachines zoals Google? Nadat de resultaten van de scan bekend zijn kun jij aan de slag met jouw website (je krijgt namelijk een advies met eerste actiepunten) of je kunt het door mij laten uitvoeren. 

Wat is het resultaat van een SEO Health Check?

Hoe gaat deze audit jou helpen?

Dit rapport gaat jou een compleet inzicht geven in de huidige SEO status van jouw website. Je weet precies waar de fouten zitten waar Google jou op gaat beoordelen en kunt zo de website optimaliseren voor de zoekmachines.

Je hoeft niet te raden en te proberen maar je hebt concrete actiepunten om aan te pakken. Dat gaat je veel tijd besparen, tijd die jij goed kunt besteden aan jouw bedrijf.

Met de SEO Health Check heb je een duidelijke 0-meting waarmee je niet alleen de website kunt optimaliseren maar ook klaar kunt maken om te groeien. Het betekent meer verkeer, betere zichtbaarheid en uiteindelijk meer kansen om te converteren.

Wat wordt er bekeken met de SEO analyse van je website?

Er wordt met verschillende tools gekeken naar bijvoorbeeld:

Na ontvangst van de SEO Health Check kun je zelf aan de slag met de verbetering. Wil je het zelf niet doen of heb je wat hulp nodig? Dan kan ik je helpen met het 3 maanden SEO traject ‘Word vindbaar met jouw SEO Succes Plan‘ of via het SEO pakket wanneer je het liever wil uitbesteden.

Dus wil jij jouw website laten controleren zodat je kunt optimaliseren voor de zoekmachines?

Vraag nu een SEO Health Check aan voor € 197,-

excl. BTW