Hi, ik ben Puck

jouw SEO Coach & Specialist

Seo Expert Puck Pelders

Hallo, ik ben Puck Pelders, een SEO-specialist en -coach met een passie voor het helpen van ondernemers in het verbeteren van hun online zichtbaarheid. Mijn missie: SEO makkelijk maken!

Na mijn ervaring als Technisch VA, heb ik mijn focus verlegd naar SEO. Mijn diagnose van Fibromyalgie heeft me geleerd om flexibel en veerkrachtig te zijn, eigenschappen die ik nu gebruik om ondernemers te helpen hun SEO-doelen te bereiken.

Als moeder en creatieveling vind ik het belangrijk om balans te houden tussen werk en privé, en deze balans breng ik ook over in mijn coaching. Ik geloof dat je niet alles alleen hoeft te doen en dat efficiënte SEO-strategieën je bedrijf kunnen laten groeien zonder extra stress.

Laten we samen jouw SEO-reis beginnen en jouw bedrijf laten bloeien!

Seo Specialist Expert In Zoekmachines

Meer dan een SEO Expert

Ik ben niet alleen ondernemer maar ook getrouwd met Gydo en samen hebben wij 2 jonge kinderen. Wij wonen in Tilburg vlakbij het centrum.

Je vindt ons geregeld in de Efteling. Op slechts 15 minuten rijden bevindt zich het attractiepark en als gezin vinden we het heerlijk om daar wat uurtjes door te brengen met vieren.

Creatieveling

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Dingen creëren vanuit niets vind ik zo tof! Niet alleen digitaal maar ook vilten bloemen maken, borduren, haken, naaien, kleien, noem maar op. Het leukste vind ik om telkens een nieuwe vaardigheid te leren en oefenen. Niet altijd omdat het zo nuttig is maar gewoon omdat het kan. 🙂