Hi, ik ben Puck

jouw SEO Specialist

Ik ben Puck Pelders, 33 jaar en sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer nadat ik in 2012 de diagnose van Fibromyalgie kreeg. Werken in loondienst was zwaar omdat ik moest werken op de momenten dat mijn lichaam duidelijk om rust vroeg. Toen ik stopte met mijn baan in 2014 en mij volledig ging richten op mijn onderneming kreeg ik dus veel ruimte voor mijzelf, mijn gezondheid en mijn omgeving. Ik kon de dingen doen wanneer en hoe ik dat zelf wilde en nodig had.

Dit is inmiddels al weer 7 jaar geleden. De ondernemers taken zijn me dus niet vreemd. Van het bouwen van een website of leeromgeving (mijn favoriete taak!) naar social media tot administratie. Alles heb ik de afgelopen jaren gedaan, zelf. Vooral de technische taken word ik erg blij van. Het is alsof ik geboren ben als technisch VA.

Ook helpen en zorgen zit in mijn aard. Hoe fijn is het om iemand te helpen waarna ze gelukkiger, minder gestrest of succesvoller zullen zijn? Ik vind het heerlijk om te doen! De keuze om Technisch Virtueel Assistent te zijn is dan ook vanzelfsprekend voor mij.

Ik kan niet wachten om jou te gaan helpen met jouw onderneming zodat je kan groeien, ontwikkelen en ook de nodige rust kan nemen.

Je hoeft niet alles zelf hoeft te doen. Dat kan ook niet.

Je bent niet overal sterk in en alles uitzoeken kost ook erg veel tijd. Tijd die jij kunt besteden aan het laten groeien van jouw bedrijf. En daar kan ik jou bij helpen.

Puck - kinderen van een SEO Specialist

Meer dan een SEO Expert

Ik ben niet alleen ondernemer maar ook getrouwd met Gydo en samen hebben wij 2 kinderen (6 en 3 jaar). Wij wonen in Tilburg vlakbij het centrum.

Je vindt ons geregeld in de Efteling. Op slechts 15 minuten rijden bevindt zich het attractiepark en als gezin vinden we het heerlijk om daar wat uurtjes door te brengen met vieren.

Creatieveling

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Dingen creëren vanuit niets vind ik zo tof! Niet alleen digitaal maar ook vilten bloemen maken, borduren, haken, naaien, kleien, noem maar op. Het leukste vind ik om telkens een nieuwe vaardigheid te leren en oefenen. Niet altijd omdat het zo nuttig is maar gewoon omdat het kan. 🙂